Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Oana Zavoranu Si Pepe

Oana Zăvoranu 45 de ani continuă războiul cu Pepe Ionuţ Pascu 39 de ani. Mi s-au constipat pisicile Oana Zăvoranu primele declara.

Oana zavoranu si pepe
Earthquake In Showbiz Pepe And Oana Zăvoranu Together Again Oana S Flash Reaction What The Fans Said

Am stat câțiva ani de zile până când l-am găsit pe al meu pe care îl iubesc pe bune.

Oana zavoranu si pepe

. Oana Zavoranu si Pepe semneaza joi actele de divort. A castigat libertatea o relansare a carierei. Cei doi se duelează în tribunal încă din 2011 anul despărţirii. Oana Zăvoranu primele declarații despre divorțul dintre Pepe și Raluca.

Explicația ar fi cât se poate de simplă potrivit fostei jumătăți a lui Pepe. Vineri 10 Noiembrie 2006 ora 0053. A fost barbatul meu a fost sotul meu. Ce vă ziceam eu.

Cei doi s-au hotarat cum isi vom imparti bunurile asa ca Oana s-a prezentat miercuri la Judecatoria Sectorului 3 insotita de avocat pentru a renunta la procesul de divort. Oana Zăvoranu şi Pepe s-au iubit cu pasiune dar acum se urăsc tot cu pasiune. Prima reactie dupa ce Raluca Pastrama ar fi fost agresata. Aboneaza-te la canalul nostru.

Zăvoranu a scos la iveală și anumite. Oana Zavoranu limbaj de mahala la adresa lui Pepe. Casnicia a fost pusa pe tapet in exces si a daunat a declarat Oana joi mentionand ca Pepe a fost cel care a dorit mai mult publicitatea. Mai ales că la mijloc ar fi zeci de mii de euro.

Se pare că unele persoane sunt convinse că nici Pepe și nici Oana nu sunt fericiți unul fără celălalt și vor să se împace. Eu nu m-am căsătorit din ambiție cu altcineva. Certurile cu Oana au durat ani buni. El nu a pierdut nimic.

A declarat Querida. Ce a declarat Zăvo despre potențialul nou iubit al. El nu suporta că Iar asta nu e tot. Oana Zavoranu a marturisit ca ii este dor de Pepe si ca ar vrea sa il intalneasca pe acesta chiar daca el nu vrea.

Artistul a dat-o în judecată. Oana Zăvoranu fosta soție a lui Pepe vine cu acuzații fără precedent pentru artist și soția sa Raluca Pastramă. Miercuri in secret cei doi au semnat la Starea Civila a sectorului 6 din Bucuresti. Oana Zăvoranu a intervenit la Un Show Păcătos și a vorbit despre scandalul legat de ea care s-a creat la nunta lui Pepe Un Show Pacatos Antena 1 23-07-2014.

Greu de reprodus ce i-a spus Ralucai Pastrama sa faca. Scandalul dintre Oana Zăvoranu și Pepe atinge alte cote. Acum dupa ce anuntase un divort amiabil de Raluca Pastrama lucrurile intre Pepe si sotie au degenerat. Oana a fost cea care a cerut ca infatisarea sa aiba loc exact in ziua in care a implinit 38 de ani.

Pentru toti anii petrecuti frumos multi dintre ei impreuna a existat acel moment in care eu i-am spus ca am regretat ca s-a intamplat ceea ce s-a intamplat dar. Eu nu mai vorbesc nimic despre el. Nimeni si nimic nu o sa ne ia ceea ce am avut noi. Asta chiar si dupa ce si-au impartit legal tot aveau impreuna.

Vreau sa il pastrez in memorie asa cum era nu asa cum a devenit. În 2018 bruneta l-a acuzat pe fostul soţ că i-ar fi stricat imaginea cerându-i acestuia daune morale de 500000 de euro. Se pare că frumoasa brunetă i-ar fi luat apărarea Ralucăi Pastramă după ce mama copiilor lui Pepe a postat o fotografie în care se săruta cu un bărbat misterios. Acum ea insistă ca Pepe să fie urmărit penal.

Subscribe to your favourite music. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Pepe s-a insurat oficial cu Oana Zavoranu. Unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz-ul autohtoin Oana Zavoranu si Nicolae Pascu alias Pepe si-au unit - oficial - destinele la starea civila.

Divorțul celor doi susține ea ar fi aranjat. Oana Zăvoranu acuzații fără precedent pentru Pepe și Pastramă. Un om rănit se ascunde nu era rănit. Pepe nu este la primul divort cu scandal.

Nu exista sanse de impacare. Fanii i-au adus din nou împreună dar Oana a negat aceste. Oana Zavoranu si Pepe s-au decis sa divorteze la notar. Daca el vrea sa fie ipocrit si sa vorbeasca urat despre mine eu il respect.

Nu a divorțat Pepe de Oana a divorțat Oana de Pepe. Unele persoane au vrut să vadă ce reacție are în timp ce altele și-au exprimat punctul de vedere. De când Pepe a anunțat că divorțează toți ochii s-au îndreptat spre Oana Zăvoranu.

Oana zavoranu si pepe
The Truth About Oana Zăvoranu And Pepe S Divorce What Was Found Out 11 Years After The Split

Oana zavoranu si pepe
Oana Zăvoranu And Pepe Together Again What The Artist Said Capital Ro Madalina Ghenea

Oana zavoranu si pepe
Adelina Pestritu și Pepe Dezlantuirea Oanei Zavoranu Dupa Divortul Lui Pepe De Raluca Youtube

Oana zavoranu si pepe
Oana Zăvoranu Rupe Tăcerea Adevăratul Motiv Pentru Care Ea și Pepe Au Divorțat Nu Am Să Neg Libertatea

Oana zavoranu si pepe
Femeia Care I A Stricat Căsnicia Lui Pepe Cu Oana Zăvoranu Este Incredibil Ce S A Intamplat S A Aflat Abia Acum Impact

Oana zavoranu si pepe
După Mai Bine De 10 Ani Oana Zăvoranu A Dat Cărțile Pe Față De Ce A

Oana zavoranu si pepe
Pepper Incredible Details How Did He Actually Find Out That Oana Zăvoranu Cheated On Him

Oana zavoranu si pepe
Oana Zavoranu Si Pepe Au Divortat Cu 38 De Trandafiri Albi Si Un Tort Stirileprotv Ro

Posting Komentar untuk "Oana Zavoranu Si Pepe"