Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Oana Zavoranu Si Alex

Cu această ocazie vedeta i-a făcut o declarație de dragoste. În urmă cu aproape un an în presă s-a scris că cei doi ar fi fost la un pas de divorț.

Oana zavoranu si alex
Cu Ce Se Ocupă Alex Ashraf Soțul Oanei Zăvoranu Spynews Ro

Relația dintre vedetă și Alex Ashraf a stat cu totul și cu totul altfel.

Oana zavoranu si alex

. În plus Oana a primit și o sumă considerabilă drept moștenire primitî din partea mamei sale Marioara Zăvoranu. Oana Zăvoranu a avut prima reacție despre divorțul de Alex Ashraf. Au avut și gânduri de separare dar de fiecare dată lucrurile s-au așezat în așa fel încât au reușit să rămână împreună. Cei doi îndrăgostiți erau convinși că vor câștiga.

Alex Ashraf este de origine palestinian și este mult mai tânăr decât partenera sa cu 14 ani. Bruneta și-a deschis de altfel și mai multe afaceri. Cum a reacționat Oana Zăvoranu după ce s-a scris că s-a despărțit de Alex Ashraf. De-a lungul timpului a fost implicată în numeroase scandaluri cu diferite persoane publice însă de data aceasta nu certurile sunt motivul pentru care frumoasa brunetă a.

Oana Zăvoranu a trecut printr-un divorț cu scântei cu Pepe iar de atunci și-a găsit cu greu un partener care să o mulțumească și să o facă fericire. După mai multe speculații privind o posibilă ruptură între Oana Zăvoranu și soțul ei Alex Arshaf cei doi au vorbit despre ce se întâmplă în căsnicia lor. Horoscop zilnic 1 octombrie 2021. Soțul Oanei Zăvoranu a precizat că nu se pune problema să nu aibă copii cu Oana.

Proverbul conform căruia dacă ai. Oana Zavoranu Alex Ashraf relatie Autor. Copilul numărul 1 e pe vine Alex Ashraf seste cel mai dornic de a deveni tată cât mai curând. Oana Zăvoranu se numără printre vedetele care sunt mereu în atenția tabloidelor mai ales că s-a afirmat ca o fire cinică care niciodată nu s-a sfiit să-și exprime părerile.

Oana Zăvoranu s-a pozat cu Alex Bodi într-o ipostază mai mult decât incitantă. Alex Ashraf este şi el implicat Oana Zăvoranu este fără doar și poate una dintre cele mai bogate vedete din showbizul autohton având afaceri de milioane de euro pe care le administrează cu succes. La el am gasit o căldură sufletească imensă mă suportă că-s greu de suportat. Naşi le-au fost chiar Mihaela şi Silviu Prigoană.

S-a aflat adevărul despre căsnicia Oanei Zăvoranu. Diferența aceasta nu a contat deloc între ei mai ales că Oana este o femeie energică și cu un spirit tânăr. EXCLUSIV Ce se întâmplă de fapt între Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Oana zavoranu casnicie oana zavoranu dezvaluiri oana zavoranu probleme in relatie oana zavoranu si alex ashraf.

Sexy bruneta se bucură de fiecare moment alături de soţul ei Alex Ashraf bărbatul care îi este şi partener de afaceri. La momentul respectiv vedeta a recunoscut că nu mai credea în dragoste atunci când și-a redescoperit jumătatea. Oana Zăvoranu a mărturisit că nu a avut o căsnicie roz tot timpul cu Alex Asraf. Avea să devină soția lui Alex cu acte în regulă.

Naşi le-au fost chiar Mihaela şi Silviu PrigoanăLa momentul respectiv vedeta a recunoscut că nu mai credea în dragoste atunci când și-a redescoperit jumătatea. A recunoscut că ea și soțul ei au avut unele neînțelegeri dar în final totul s-a rezolvat. S-a speculat în ultima vreme că lucrurile nu ar fi tocmai roz între ei dar bruneta a explicat totul. Oana Zăvoranu și Alex Ashraf formează după părerea multora cuplul perfect dar aceștia au avut parte și de momente mai puțin bune în căsnicia lor.

Oana Zăvoranu a scris pe rețelele de socializare un mesaj foarte special pentru soțul ei Alex Ashraf cu ocazia împlinirii a patru ani de căsnicie. Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au demonstrat de fiecare dată că sunt un cuplu fericit care se înțelege bine și se iubesc enorm. Alex Ashraf declarații despre viitorii copii cu Oana Zăvoranu. Oana Zăvoranu și Alex Ashraf se află pe lista celor mai urmărite și îndrăgite cupluri din lumea mondenă.

În acea zi mi-am unit destinul cu al soțului meu cu cununii cum îmi place mie să zic glumind avându-i ca nași pe Silviu și Mihaela Prigoană. Cea mai importantă zi a căsătoriei mele. Oana a fost mereu cât se poate de directă așa că nu a ascuns nimic. Urmărește LIVE pe AntenaPlay.

Nunta a avut loc pe data de 9 septembrie nr. Dovadă stau atât declarațiile cât și aparițiile celor doi fiind mereu cu zâmbetul pe buze atunci când se află unul în compania celuilalt. Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au recunoscut că au avut probleme în căsnicie. Oana Zăvoranu și Alex Ashraf trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani.

Mai mult de atât actrița mărturisește că nu e vorba doar de dragoste căci ea se duce în timp ci de reînvierea relației și reaprinderea scânteii. El a spus că primul copil este deja plănuit asta pentru că își dorește să aibă doi. Oana Zăvoranu s-a cununat religios cu Alex Ashraf în vara lui 2016 ambii fiind la cea de-a doua căsătorie. Pe rețelele de socializare Oana Zăvoranu a notat un mesaj special.

Video Fosta a aruncat pe net filmarea în care bomba Marymar îi face un super oral lui Tzancă Uraganu. În urmă cu şase ani Oana a moştenit o avere colosală de la mama ei Marioara Zăvoranu. La cei 48 de ani celebraţi recent bruneta a demonstrat că ştie să rămână în continuare în centrul atenţiei. HttpsgooglS99Lwz Alex și Oana Zăvoranu au fost desemnați cuplul anului.

Bruneta și-a sărbătorit cea de-a 47-a aniversare dar arată și se simte mai bine ca niciodată. Împreună Oana şi soţul ei deţin o clinică medicală afacere pe care au reuşit să o extindă în trei localităţi. OANA ZĂVORANU A RĂBUFNIT DUPĂ CE A FOLOSIT O MASCĂ. Cei doi au oferit un interviu în care au vorbit și despre perioadele mai grele pe care le-au.

Nu e de dată recentă ba chiar atunci când cei doi erau la începutul relației. Oana Zăvoranu s-a cununat religios cu Alex Ashraf în vara lui 2016 ambii fiind la cea de-a doua căsătorie. Au fost perioade cu suișuri coborâșuri dar certurile i-au făcut să devină și mai apropiați. Citeste mai mult despre.

În ziua în care au împlinit patru ani de la căsătorie Oana Zăvoranu a postat mai multe fotografii emoționante de la căsătoria religioasă. În presă s-a scris că Oana Zăvoranu s-a despărțit de Alex Ashraf iar vedeta a reacționat. Oana și soțul ei au aniversat ieri 4 ani de căsnicie iar vedeta a postat câteva imagini de la nuntă dar și câteva rânduri emoționante pentru soțul ei. Deși viața lor nu a fost mereu doar la lapte și miere cei doi au reușit să demonstreze că relația lor este una puternică și au depășit cu bine orice obstacol.

La Antena Stars a dezvăluit Oana Zăvoranu ce s-a întâmplat în căminul conjugal. Taurii pot fi geloși și posesivi. Bruneta a avut atunci de ales între el și alt bărbat. Ea și soțul ei Alex Ashraf au împlinit patru ani de căsnicie.

Şi asta se întâmplă datorită felului în care arată dar şi pentru că are o atitudine care nu lasă loc interpretărilor.

Oana zavoranu si alex
Prima Fotografie Cu Oana Zăvoranu și Alex Ashraf Făcută Publică După Ce S A Spus Că Au Divorțat Ce Au Observat Imediat Fanii Impact

Oana zavoranu si alex
Bzi Oana Zăvoranu și Alex Ashraf Pregătiți Să Devină Facebook

Oana zavoranu si alex
Oana Zăvoranu Si Alex Ashraf Probleme In Căsnicie Am Avut Perioade De Suișuri și Coborașuri

Oana zavoranu si alex
Oana Zăvoranu A Implinit 47 De Ani Ce Mesaj I A Transmis Soțul Ei Libertatea

Oana zavoranu si alex
Oana Zăvoranu Soțul Au Dat O In Judecată Pe Nicoleta Dragne

Oana zavoranu si alex
Oana Zăvoranu Si Alex Ashraf La Un Pas De Divorţ Youtube

Oana zavoranu si alex
Alex Ashraf Primele Declarații Despre O Familie Cu Oana Zăvoranu Copilul Numărul 1 E Pe Vine Impact

Oana zavoranu si alex
Exclusiv Ce Se Intamplă De Fapt Intre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf S A Aflat Acum Adevărul Despre Căsnicia Ei Impact

Posting Komentar untuk "Oana Zavoranu Si Alex"